Gebruikersvoorwaarden

Jij hebt een klik met een coach, super! Om jou in contact te brengen met de coach, vragen we je om de onderstaande informatie in te vullen. Daarnaast hebben we een aantal gebruikersvoorwaarden opgesteld.


Om de match tussen jou en de coach tot stand te brengen, moeten we jouw IP-adres opslaan. Daarvoor moet je toestemming geven om cookies te plaatsen. Zonder deze toestemming kunnen we helaas geen match tot stand brengen. Voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw privacy, kun je onze privacyverklaring lezen.


Gebruikersvoorwaarden coachee
Als potentiële coachee maak je gebruik van het platform Coachingklik. Voor jou als coachee zitten daar geen kosten aan en we gaan ook geen overeenkomt met jou aan. Ook zijn we geen partij bij de overeenkomst die jij aangaat met een coach. Wel willen we wat afspraken met je maken over het gebruik van het platform Coachingklik zodat vooriedereen duidelijk is wat we van elkaar verwachten.


De rol van Coachingklik
Allereerst benadrukken wij onze rol: wij treden enkel faciliterend op en zijn een matchmaker. Coaches kunnen filmpjes plaatsen op ons platform en jij kan beoordelen of jij een klik voelt met deze coach. Voel jij een “Klik”? Dan kun je een speeddate plannen
of doorklikken naar de webpagina van de coach. Vanaf dat moment speelt Coachingklik geen rol meer. Jij stemt het vervolg van het traject af met de coach. Coachingklik is geen partij bij de overeenkomst/coaching die volgt. Coachingklik is dan ook nooit aansprakelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit de overeenkomst tussen jou en de coach.


Beoordeling video
Voordat een coach zichtbaar wordt op Coachingklik, hebben zij hun video ter goedkeuring aan Coachingklik voorgelegd.
Coachingklik spant zich in om de profielen van alle coaches zo goed mogelijk te verifiëren. Dat doen wij door middel van het beoordelen van de video alsmede het controleren van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Mocht je toch het
gevoel hebben dat er iets niet klopt, dan horen we dat graag van je. Ook voor de verificatie van de coach geldt dat Coachingklik niet aansprakelijk is indien er onregelmatigheden blijken.


Review
Na het coachingstraject kan de coach jou vragen om een review achter te laten op Coachingklik. Zo kunnen toekomstige potentiële coachees ervaringen van anderen lezenom te bepalen of zij met de coach een traject willen aangaan. Het invullen van een review is niet verplicht. Reviews worden voor plaatsing beoordeeld door Coachingklik.

Download Gebruikersvoorwaarden