Patrick van den Broek

Mijn naam is Patrick van den Broek, persoonlijk Beleving Coach en Life Coach voor ondernemers en werkenden in overheids- en gezondheidsinstituten bij PVB Coaching. Echtgenoot, vader en inmiddels ruim 20 jaar ondernemer.

5
/5 uit
7
reviews
Den Haag

Binnenkort te zien

Een video-introductie van deze coach

Kennismaken met mij?

Plan een gratis speed date

Details

Type coach
Life Coach
Burn Out Coach
Loopbaan Coach
Opleiding(en)

Coaching opleiding bij ICM, ACT® Professional bij MyHBMcenter, NLP Master Practitioner,

Lid van beroepsorganisatie(s)

NOBCO en Stir

Aantal jaar ervaring

2-5 jaar

Tarief

100

per uur

Online coaching

Ja

Website van coach

Over

Patrick

Door actuele situaties te onderzoeken en deze in de juiste context te plaatsen zul jij jouw eigen denken en handelen beter leren begrijpen en sturen. Met andere woorden, we kijken met een helicopterview naar jouw specifieke situatie zodat we ontdekken wat jij nodig hebt om het heft weer in eigen handen te nemen. Ben jij bereid om aan jezelf te gaan werken en niet bang om een spiegel voorgehouden te krijgen? Dan kan ik je helpen antwoorden te vinden, tot inzichten te komen .

Gallery

Plan een speed date

Maak kennis met

Patrick

Dit is volledig gratis en vrijblijvend

Hoe werkt het?

1

Over speed daten

Een speed date is een vrijblijvende en laagdrempelige manier om een coach te leren kennen. De speed date duurt tussen de 15-30 min.

2

Speed date aanvragen

Vul hieronder je gegevens in om de speed date aan te vragen.

3

Speeddate plannen

Je ontvangt binnen 48 uur een bericht van de coach om een speed date in te plannen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Reviews

Sjoerd
Patrick confronteert je met jezelf op een directe maar prettige manier. Al bij de intake benoemde hij een aantal zaken die me diezelfde avond nog aan het denken zette. Met verschillende technieken heb ik veel geleerd over mezelf en daardoor heb ik een aantal concrete punten die ik gebruiken kan en waar ik mee aan de slag kan
Elize
“Patrick is een fijne en rustige Coach. Hij stelt je op je gemak en stelt reflecterende vragen, waardoor je snel bij de kern komt. De Time Line Therapy heeft mij opgeleverd dat ik nu meer ontspannen ben als ik in het openbaar of via Zoom voor groepen spreek. Waar ik daar eerst behoorlijk wat spanning ervaarde of zelfs een black out kreeg. Die angst heeft plaats gemaakt voor ontspannen en enthousiast! Superfijn en heel dankbaar voor. Ik ben er nu klaar voor om Webinars voor Hoog sensitieve vrouwen te gaan organiseren. Thanks Patrick, keep up the good work!”
Yvette
“Ik heb Patrick benaderd toen ik na een moeilijke periode op het werk worstelde met de vraag of ik nu eigenlijk deed waar ik gelukkig van werd. Ook had ik weinig inzicht in mijn sterke en minder sterke kanten. Door middel van gesprekken, oefeningen, Time Line Therapy® en tests heb ik nu een helder beeld van wie ik in de kern ben, waar ik goed in ben en welke competenties ik nog zou kunnen ontwikkelen. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Patrick creëerde vanaf het begin een vertrouwde en veilige omgeving, waardoor ik het idee had dat ik volledig open en eerlijk kon zijn. Wat ik ook erg prettig vond is de rust die hij uitstraalt en dat hij laat blijken dat hij echt meedenkt in oplossingsrichtingen. Ik ben ervan overtuigd dat dit mij heeft geholpen om nu de dingen te doen waar ik echt gelukkig van word. En, als het even ‘tegen’ zit mezelf weer te herpakken met de inzichten die ik door hem heb gekregen. Ik ben hier erg dankbaar voor!”
Lien
“Patrick is echt een hele fijne coach is mijn ervaring, hij luistert echt en stelt de goede vragen op het juiste moment. Het werkt zelfs nog dagen langer door na het gesprek. Soms plopt dezelfde vraag hier en daar zo weer eens op en zet je aan tot actie. We hebben ook Time Line Therapy® gedaan en dat is een hele prettige manier om emoties van gebeurtenissen van vroeger los te kunnen laten. Dit doe je één voor één en gaat echt vrij makkelijk en goed. Daarna voelde ik me een stuk lichter en ook dit werkt nog door wanneer de sessie allang afgelopen is. Super bedankt!”
Gino
“Toen ik voor het eerst bij Patrick binnenliep, wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik was mezelf niet, ik wist niet wat ik wilde en ik had geen enkel vooruitzicht naar de toekomst. Patrick heeft mij laten zien hoe het is om echt met mezelf, mijn onderbewustzijn, te communiceren en hem voor mij te laten 'werken'. Hij heeft mij niet alleen de manieren getoond die voor mij werken om mijn doelen te stellen en mijn eigen leven weer in handen te nemen, maar vooral ook mij laten zien wie ik nu echt ben. Na een half jaar door Patrick te zijn gecoacht, ben ik nu op de weg naar mijn doelen en naar way ik kan. Door middel van zijn humor, werkwijze en vertrouwen heb ik mijn eigen licht kunnen zien en heb ik er wat mij betreft een persoon in mijn leven bij waar ik altijd voor goede advies terecht kan. Zoals hij zelf altijd zegt: 'Ik kan je handvatten aanbieden, maar je zal het zelf moeten doen'. Bedankt Patrick!”
Nathalie
“Patrick’s methodische en doortastende aanpak, gecombineerd met zijn empathische vermogen en goede gevoel voor humor, zorgen voor een open, vertrouwelijke sfeer waarin persoonlijke vraagstukken constructief behandeld worden. De sessies met Patrick brengen mij steeds dichter naar mijzelf en bieden inzicht en manieren om de regie over mijn eigen denken en handelen te nemen.”
Freek
“Patrick is één van die mensen die op professionele, gedreven en sympathieke wijze het contact met je weet te leggen. Grondige theoretische kennis van zijn vak koppelt hij aan een langjarige praktische ervaring als ondernemer en werkgever. Daarmee helpt hij je inzicht in jezelf te krijgen. Wat Patrick ook siert is zijn plezierige menselijke houding.”

Schrijf een review

Daar zal

Patrick

erg geholpen mee zijn!

Heel erg bedankt voor jouw review! Je review wordt gecontroleerd en staat over maximaal 30 minuten op de website.

Oeps. Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.