5/5 uit 78 reviews
Bla bla bla bla

Budget Coach

Op zoek naar een manier om je financiën op orde te krijgen? Extra hulp nodig bij je geldzaken? Begeleiding nodig om minder geld uit te geven? Een budget coach kan je hierbij helpen.

Vind jouw budget coach

Vind de budget coach die bij jou past en je gaat helpen met jouw financiële zaken. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat doet een budget coach?

Een budget coach, ook wel money coach of geld coach genoemd, zorgt ervoor dat jij een goede balans hebt tussen je inkomsten en uitgaven. Budget coaching kan ook helpen te voorkomen dat de financiële problemen zo uit de hand lopen dat er problematische schulden ontstaan en er een schuldhulpverlener aan te pas moet komen. Een budget coach is voor iedereen die nieuwe inzichten wil krijgen om goed om te gaan met geld. Maar kan ook ingezet worden om een spaardoel te bereiken of beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Loop je meer tegen financiele problemen binnen je eigen bedrijf aan? Dan is wellicht een business coach een beter idee.

Hoe vind ik mijn ideale budget coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen budget coach en coachee essentieel is voor een succesvol coaching traject om jouw geldzaken aan te pakken. Door middel van de filmpjes van de coaches krijg je een beter idee welke budget coach bij jou past. Gesprekken over geld kunnen een gevoelig onderwerp zijn. Bij jouw ideale coach voel jij je op je gemak om je open te stellen en samen te werken aan je uitgavenpatroon, bespaarplan, of een ander doel.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze budgetcoaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Wat kost een budget coach?

Er zijn geen vaste tarieven voor een budget coach. Elke coach heeft een eigen uurtarief dat je terug kan vinden op het profiel van de coach. Wist je dat een budget coach je uiteindelijk meer oplevert dan dat je op dit moment investeert? Dit is omdat je een duidelijk overzicht krijgt van wat je verdient en wat je uitgeeft. Dat inzicht helpt om jouw financiën op orde te krijgen.

Ondanks dat de verzekering budget coaching niet vergoedt, is het altijd een optie om te kijken wat het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen kan betekenen, of kijken of een persoonsgebonden budget aanvragen mogelijk is.

Onze budgetcoaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en bekijk de video's van onze budgetcoaches.

Inspirerende blogs over

Budget Coach

Budget Coach

Budget Coach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!