5/5 uit 78 reviews
Burn out coaching

Burn Out Coach

Ben jij door al je reserves heen? Kan jij je niet meer herinneren wanneer jij je niet gestrest voelde? Begeleiding nodig om meer balans in je leven te vinden? Een burn out coach gaat jou helpen jezelf weer terug te vinden! 

Vind jouw burn out coach

Vind de burn out coach die bij jou past en je gaat helpen met de controle en balans in je leven terug te krijgen. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat is burn out coaching?

Burn outs zijn, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie, officieel een ziekte. De onderliggende reden van een burn out is niet alleen maar 'stress' en is voor iedereen anders. Ook zijn de signalen verschillend; de een krijgt fysieke klachten, de andere slaap problemen of depressieve gevoelens. In een stress- of burn out coaching traject ga je op zoek naar de onderliggende redenen waarom je stress ervaart, wat je hieraan kan doen, en hoe je symptomen op tijd herkent om een volgende burn out te voorkomen.

Andere mensen denken dat ze gevoelens hebben van een 'burn out', maar dit wordt eigenlijk veroorzaakt door een 'bore out'. Je wordt dan niet genoeg gestimuleerd en wordt letterlijk ziek van verveling.

Denk je dat je problemen wellicht met je leefstijl te maken hebben? Praat dan eens met een leefstijl coach.

Hoe vind ik mijn burn out coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen burn out coach en coachee cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een stress- of burn out coach bij jou past. Met de juiste coach ga je terug naar de basis: samen ga je uitzoeken wat je leuk vindt om te doen in het dagelijks leven, waar je energie uit haalt, en hoe je jouw eigen burn out symptomen kan herkennen.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze burn out coaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Wat een burn out met je doet

In 2019 waren er ruim 254.000 mensen die bij de huisarts liepen voor overspannenheid. Aangezien lang niet iedereen met klachten van overspannenheid en stress naar de huisarts durft te gaan, zal het daadwerkelijke aantal mensen nog hoger liggen. Er waren datzelfde jaar 2.222 meldingen bij bedrijfsartsen binnengekomen. Meer dan 70% van deze meldingen gingen over stress en burn out klachten.

Veel mensen onderschatten de gevaren van een burn out. We hebben het hier niet over de 'bekende' symptomen zoals vermoeidheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, huilbuien en nog meer. We hebben het ook over de invloeden van chronische stress op de hersenen: je stresshormoon cortisol wordt in overmaten geproduceerd, wat kan leiden tot afname van het libido en vergeetachtigheid.

Onze burn out coaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze burn out coaches.

Inspirerende blogs over

Burn Out Coach

Burn Out Coach

Burn Out Coach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!