5/5 uit 78 reviews

Business Coach

Een business coach is een persoon die jou en jouw bedrijf helpt om te ontwikkelen en groeien. Vaak gaat het hier om het ontwikkelen van een strategisch groei plan en het uitzetten van doelstellingen. De coach helpt jou vervolgens deze te behalen.

Vind een business coach

Vind de business coach die bij jou past en gaat helpen jouw bedrijf te laten groeien. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat doet een business coach?

Een business coach kan helpen om jouw bedrijf verder te laten ontwikkelen, maar de focus kan ook liggen op jou als manager of leider van je bedrijf.

Vaak wordt er eerst gekeken naar de specifieke vraag die er ligt, omdat die niet altijd duidelijk is. Kun je hulp gebruiken bij het ontwikkelen van de visie en strategie, of wil je coaching op het gebied van jouw leiderschap- en management skills binnen het bedrijf? Anderen vinden het lastig om hun bedrijfsidee om te zetten in werkelijkheid.

Een van de meest inspirerende quotes op dit gebied vinden wij:

“Zonder verkopen en betalende klanten, heb je eigenlijk gewoon een hele duur betaalde hobby..”

Een business coach kan jou helpen om van een hobby, je bedrijf te maken. Wij hebben ook coaches op het gebied van: 

  1. (Persoonlijk) Leiderschap
  2. Executive coaching

Hoe vind je een goede business coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen business coach en coachee cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een business coach bij jou en jouw bedrijf past.

Let vooral op de werkwijze van een business coach en welke relevante ervaring de coach heeft om jouw bedrijf verder te helpen; zoals het opstellen van strategische plannen; of welke andere bedrijven heeft deze business coach geholpen. Dit hoeft zeker niet perse ervaring te zijn in jouw specifieke bedrijfstak. Het kan zelfs verfrissend werken wanneer je een extern perspectief op jouw bedrijf krijgt.

Hoewel we voor alle coaches een certificaat van een opleiding of training vereisen, is dit bij business coaching net anders. Een business coach kan door ervaring binnen het bedrijfsleven of het (succesvol) opzetten van zijn of haar eigen bedrijf wel degelijk deze ervaring hebben opgedaan. Vraag hier zeker naar in de speeddate.

Interessante Business Coaching vraagstukken

Je kent ze wel... die succesvolle verhalen. Soms geluk, maar veelal door een duidelijke visie met grip en focus op hun organisatie. 'Maar hoe doe ik dat dan?' Daar kan een business coach je bij helpen. Hieronder een aantal tips voor onderwerpen die je met jouw business coach kunt bespreken.

  • Wat zijn jouw belangrijkste strategische en persoonlijke doelen?
  • Hoe maak ik deze doelen praktisch toepasbaar?
  • Hoe creëer ik succes op mijn eigen, unieke en onderscheidende manier?
  • Hoe kan ik persoonlijk leiderschap ontwikkelen?
  • Hoe verhoog ik de loyaliteit van mijn klanten?
  • Hoe wordt ik aantrekkelijk voor investeerders?

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze business coaches.

Business coach aan het werk met cijfers

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!