5/5 uit 78 reviews

Dating Coach

Ben je onzeker in de liefde? Heb je geen idee wat je met al die dating apps aan moet? Ben je de avondjes alleen op de bank zat? Een dating coach helpt jouw om de ideale partner te vinden.

Vind een dating coach

Vind de dating coach die bij jou past en gaat helpen jouw ideale match te vinden. Bekijk de introductie video's en plan een speeddate.

Wat is dating coaching?

Een dating coach of liefdes coach helpt jou met de zoektocht naar een partner. Met behulp van een dating coach ga jij als single aan de slag om erachter te komen wat voor een partner bij jou past. Ook ga je na wat er wel en niet goed ging bij vorige dates en relaties, en kan je werken aan jezelf om met zelfvertrouwen in een relatie te stappen. Niet iedereen is goed in het gebruik van de dating apps of durft zomaar op iemand af te stappen. Wel willen veel mensen iemand vinden waar ze samen mee kunnen zijn; een dating coach kan je hierbij helpen.

Hoe vind ik mijn ideale dating coach?

Bij CoachingKlik zijn wij ervan overtuigd dat de klik tussen dating coach en coachee essentieel is voor de beste hulp. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee welke dating coach bij jou past. Praten over de liefde, waar je naar verlangt in een partner, en waar jij denkt te kort te schieten kunnen gevoelige onderwerpen zijn. Bij jouw ideale coach voel jij je op je gemak om je open te stellen en samen te kijken wat voor eigenschappen jij bij een partner belangrijk vindt, hoe jij jezelf van je beste kant kan laten zien, en hoe je op een succesvolle date gaat.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze dating coaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Online en offline daten

Het lijkt bijna of er elke dag wel weer nieuwe dating apps bij komen.; Tinder, Parship, OurTime, Lexa, de lijst gaat maar door. Voor veel mensen kan online daten intimiderend aanvoelen. De keuze is reuze, maar de concurrentie ook. Dat je door de bomen het bos niet meer ziet is dan ook niet zo gek. Jouw dating coach kan je helpen met het opzetten van een goed profiel, en eventueel helpen met de online communicatie.

Ondanks dat online daten van deze tijd is, hoeft dit niet de enige optie te zijn. Als jij liever offline op zoek gaat naar een partner, zal jouw dating coach je daar mee helpen.

Onze dating coaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze dating coaches.

Online daten kan spannend zijn

Inspirerende blogs over

Dating Coach

Dating Coach

Dating Coach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!