5/5 uit 78 reviews

Gezinscoach

Wil je erachter komen waarom er telkens ruzie is thuis? Wanneer ben je een goede ouder? Voelt het alsof je altijd de boe-man moet spelen? Een gezinscoach kan helpen om de situatie en relaties onderling te verbeteren.

Vind een gezinscoach?

Vind de gezinscoach die bij jou past en gaat helpen de balans in huis terug te krijgen. Bekijk de introductie video's en plan een speeddate.

Wat doet een gezinscoach?

Gezinscoaching is bedoelt om ervoor te zorgen dat er weer balans is in huis. In een gezin ben je niet alleen, en de gezinscoach zorgt ervoor dat ieder gezinslid zich gehoord voelt. Een observatie of advies van buitenaf kan nieuwe inzichten geven, waardoor je de volgende keer anders met de situatie om kan gaan. Of het nu gaat om een nieuwe partner van jouw ex, een opstandige puber of peuter, of iets anders wat de gezinsdynamiek verstoord, een gezinscoach helpt jullie weer echt samen te komen.

Wellicht heb je meer behoefte aan een;

  1. Kinder- & Jongeren Coach
  2. HSP Coach

Hoe vind ik de ideale gezinscoach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen een gezinscoach en het gezin cruciaal is voor succes. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een gezinscoach bij jou en jouw gezin past.

Let eventueel op welke relevante ervaring de gezinscoach heeft om jouw gezin verder te helpen; heeft de coach vaker samen gewerkt met een samengesteld gezin, alleenstaande ouders, of kinderen uit een bepaalde leeftijdscategorie. Ook kan je kijken of een kinder- of jongeren coach van belang kan zijn.

Coachingklik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze gezinscoaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Een gezinscoach, niets om je voor te schamen.

Iedereen met een gezin weet hoe moeilijk het soms is om een harmonieus gezinsleven te hebben. Een gezin bestaat uit verschillende individuen die met elkaar samenleven en een ieder heeft andere behoeftes en een andere manier van communiceren. Soms zorgt dit er voor dat er veel conflicten binnen het gezin zijn. Een gezinscoach kan hierbij helpen.

Extra complicaties kunnen er zijn wanneer het gaat om een samengesteld gezin of een gezin waarbij een of meerdere leden problemen ervaren.

Dit is niets om je voor te schamen. Er zijn veel mensen die de problemen en stress binnen het gezin herkennen, maar het wellicht moeilijk vinden om hier hulp voor in te schakelen.

Een speed date plannen is altijd vrijblijvend en gratis. Op die manier kun je eerst kijken of je een klik hebt met een coach voordat je verdere stappen zet.

Onze gezinscoaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze gezinscoaches.

Gezinscoaching aan het werk

Inspirerende blogs over

Gezinscoach

Gezinscoach

Gezinscoach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!