5/5 uit 78 reviews

Kinder Coach & Jongeren Coach

Heb je geen idee hoe je met faalangst van je kinderen om moet gaan? Wil je leren om oplossingsgericht te denken en verder te kunnen kijken dan het probleem? Op zoek naar steun tijdens een moeilijke periode zoals een scheiding? Wellicht ben je op zoek naar een kinder- of jongeren coach.

Vind een Kinder- & Jeugd Coach

Vind de Kinder- & Jeugd coach die bij jou past en jou gaat helpen om op een goede manier om te gaan met de uitdagingen bij jouw kinderen. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat doet een kinder coach?

Een kinder coach zorgt ervoor dat een kind zijn of haar kennis, talenten, en vaardigheden leert te gebruiken en waarderen, allemaal vanuit het perspectief van het kind. Een kinder coach helpt op een laagdrempelige manier jouw kind omgaan met faalangst, emoties, en lastige situaties zoals een scheiding of gepest worden.

Kinderen hebben soms een andere kijk op de wereld dan volwassenen. Een kinder coach kijkt mee vanuit de bril van het kind.

Ook zijn er specifieke coaches die zich bijvoorbeeld richten op het coachen van meisjes of kinderen met dyslexie of HSP.

Op zoek naar iemand die hulp kan bieden voor de relaties binnen het gezin? Misschien is een gezinscoach wat je zoekt.

  1. Gezinscoach
  2. HSP Coach

Wat is jongerencoaching?

Een jongeren coach is iemand die jongeren en jongvolwassenen helpt met de vele nieuwe ontwikkelingen die plaatsvinden in deze levensfase.

Vanaf het moment dat kinderen naar de middelbare school gaan, verandert er erg veel. Zowel lichamelijk als in je hersenen. Dit kan soms verwarrend en beangstigend zijn. Hiervoor kan het fijn zijn om dit met een ervaringsdeskundige te bespreken. Er kunnen vragen optreden zoals; waarom voel jij je zo? wat maakt jou gelukkig? waar ben jij goed in?

Jij kan met jouw coach gaan werken aan een toekomstplan wat bij jou past. Ook kan je leren omgaan met faalangst, hoe je om moet gaan met verwachtingen van jouw omgeving, en hoe je jouw kwaliteiten kan vinden en ontwikkelen.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze jongeren coaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Mijn ideale coach

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen een coach en coachee cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een coach bij jou en jouw vraagstuk past.

Naast dat de klik erg belangrijk is, is de werkwijze ook van belang. Er zijn verschillende specialisaties en manieren van coaching. Vind de coach die op dit gebied aansluit bij jouw situatie.

Onze kinder- en jongeren coaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze kinder- en jongeren coaches.

Inspirerende blogs over

Kinder Coach & Jongeren Coach

Kinder Coach & Jongeren Coach

Kinder Coach & Jongeren Coach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!