5/5 uit 78 reviews
bla bla

Leefstijl- / Vitaliteitscoach

Steeds meer mensen vinden een vitaal leven belangrijk. Een gezonde geestelijke en lichamelijke gezondheid is een investering waar je de rest van je leven baat bij hebt. Een coach kan je hierbij helpen.

Vind jouw leefstijl- of vitaliteitscoach

Vind de coach die bij jou past en je gaat helpen met een gezonder leven. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat doet een leefstijl coach?

Een leefstijl coach, ook wel een lifestyle coach genoemd, is iemand die jou gaat helpen jouw manier van leven aan te pakken. Je gaat samen aan de slag met het inrichten van jouw leven op een gezondere en duurzamere manier, met een focus op beweging, niet roken, het matigen van alcohol gebruik, een gezonder voedingspatroon creëren, en ontspanning.

Als het gaat om een nieuwe lifestyle, is het belangrijk dat jij de leiding neemt. Jouw coach geeft jou de handvaten en biedt ondersteuning, maar je bent zelf verantwoordelijk om de juiste keuzes te maken in het dagelijks leven.

Ben je specifiek op zoek naar advies bij sport of voeding? Misschien is een andere coach dan wat je zoekt.

Hoe vind ik mijn ideale leefstijl coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen leeftstijl- of vitaliteitscoach en coachee cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een leeftstijl- of vitaliteitscoach bij jou past.

Jouw ideale coach zorgt ervoor dat je enthousiast wordt om aan jouw gezondere gewoontes te werken. Hij of zij motiveert jou om de juiste keuzes te maken, maar zal je ook laten inzien wanneer je het op een andere manier moet aanpakken. Jouw ideale coach is de stok achter de deur, maar laat jou het voortouw nemen in het verbeteren van jouw levensstijl.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze leefstijl- en vitaliteitscoaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Wat is een vitaliteitscoach?

Waar je je met leefstijlcoaching vooral focust op het fysieke aspect van jouw leven - je dagelijkse gewoontes en handelingen - ga je met een vitaliteitscoach ook aan de slag op het mentale gebied van jouw leven.

Je gaat samen kijken naar de emotionele en mentale aspecten in je leven en hoe deze invloed hebben op jou. Een vitaliteitscoach helpt jou om je niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel en mentaal fit en gezond te voelen.

Onze vitaliteits coaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze vitaliteitscoaches.

Inspirerende blogs over

Leefstijl Coaching

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!