5/5 uit 78 reviews
Leiderschapscoaching

Leiderschapscoach

Wil je als (ervaren) manager hulp bij het coachen of leiding geven aan een organisatie of team? Of wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap? Een leiderschapscoach helpt jou hierbij.

Vind een leiderschapscoach

Vind de leiderschapscoach die bij jou past en je gaat helpen met de ontwikkeling op het gebied van coaching en (persoonlijk) leiderschap. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat is een leiderschapscoach?

Een leiderschapscoach is een coach die jou gaat helpen bij jouw ontwikkeling tot een betere leider. Een leiderschapscoach geeft jou handvaten en nieuwe inzichten om jou een sterkere leider te maken.

Heb jij bijvoorbeeld moeite met het uit handen geven van werk, vertrouwen te hebben in jouw werknemers of krijg jij de feedback dat je te direct bent in communicatie? Dan kan een leiderschapscoach jou wellicht helpen.

Een leiderschapscoach biedt je nieuwe perspectieven en helpt je om praktische oplossingen te ontdekken.

Ben je op zoek naar iemand die niet alleen jou als leider helpt, maar het hele team? Miscchien is een andere coach wat je zoekt.

  1. Team Coach
  2. Business Coach

Hoe vind ik een goede leiderschapscoach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen leiderschapscoach en coachee cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een leiderschapscoach bij jou past.

Jouw ideale coach zorgt ervoor dat je enthousiast wordt om aan jouw manier van leiderschap te werken. Hij of zij motiveert jou om de juiste keuzes te maken, maar zal je ook laten inzien wanneer je het op een andere manier moet aanpakken. Jouw ideale coach is de stok achter de deur, maar laat jou het voortouw nemen in het verbeteren van jouw manier van leiding geven.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze leiderschapscoaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Wat is persoonlijk leiderschap?  

Er is vaak verwarring tussen leiderschap en persoonlijk leiderschap. Bij persoonlijk leiderschap gaat het niet over de manier waarop jij leiding geeft aan je team of medewerkers, maar gaat het veel meer over jezelf.

Persoonlijk leiderschap gaat over jouw  persoonlijkheid en het ontdekken waar je krachten en beperkingen liggen. Daarnaast is het belangrijk te weten wat de waarden zijn die jij belangrijk vindt in het leven. De bewustwording hiervan is belangrijk, want je zult merken dat je beter presteert als jouw werk aansluit bij de dingen die jij belangrijk vindt in het leven, maar ook wanneer je je sterktes op een krachtige manier kan inzetten en je je bewust bent van jouw tekortkomingen.

Zoek je hulp bij het beter leren kennen van jezelf en het beter benutten van je talenten? Daarbij kan een leidersschapscoach je helpen. Neem een kijkje bij de leiderschapscoaches op deze website en ga op zoek naar de coach waar jij een klik mee hebt.

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!