5/5 uit 78 reviews
bla bla

Life Coach

Wat is de zin van jouw leven? Hoe ga je om met een heftige tegenslag in jouw leven? Hoe kan je belangrijke keuzes maken? Een life coach gaat met jou aan de slag met deze vraagstukken.

Vind een life coach

Vind de life coach die bij jou past en jou gaat helpen. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat doet een life coach?

Een life coach kan jou helpen op veel verschillende momenten in het leven, en met verschillende situaties. Of het nu gaat om persoonlijk of zakelijk, je carrière of je partner, een life coach biedt ondersteuning bij jouw vraagstuk.

Bij een life coach kan je denken aan vraagstukken zoals; wie ben ik, welke normen en waarden vind ik belangrijk in het leven, of wat maakt mij echt gelukkig? Echter kan je ook met een heel andere soort situatie aankloppen bij een life coach. Door de brede algemene kennis die een life coach heeft, zijn ze van alle markten thuis en kunnen ze zich aanpassen naar jouw persoonlijke situatie.

Denk je dat een life coach misschien niet de juist coach is, wellicht ben je dan op zoek naar een: 

  1. Leefstijl - of vitaliteitscoach

Hoe vind ik mijn ideale life coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen een life coach en coachee cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een life coach bij jou past.

Doordat lifecoaching een bredere vorm van coaching is, is het belangrijk dat je let op de ervaring die een life coach heeft. Ga na of hij of zij ervaring heeft met vraagstukken die op jouw eigen situatie lijken. Een goede life coach komt niet aan met een oplossing, maar zorgt ervoor dat jij bewust wordt van hoe je de situatie kan veranderen en zelf zorgt dat er verandering plaatsvindt.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze life coaches een relevante opleiding of training gevolgd. Of hebben ze zeer relevante ervaring die voor jou van belang kan zijn.

Waarom life coaching?

Voor veel mensen is het lastig om een duidelijk beeld te krijgen bij wat life coaching nu precies inhoud. Echter is elk life coaching traject anders, net zoals hoe het leven van een persoon loopt.

Door life coaching kan je meer zelfkennis opdoen. Hoe beter jij jezelf kent, des te beter jij keuzes kan maken in het dagelijks leven waar jij als individu achter staat. Hierdoor zal het leven een stuk gemakkelijker gaan, en zal je dus over het algemeen een stuk gelukkiger worden dan voorheen. Je zal leren om de geluksfactoren in je leven te herkennen en hierop in te spelen en te kunnen sturen. Zo kom je stapje voor stapje dichterbij een leven waarin jij je gelukkig voelt.

Sommige coaches die life coach zijn, gebruiken ook de term holistisch coach. Holistisch coaching richt zich op 'the whole being': de eenheid van lichaam, geest, en ziel. Vaak ga je met een holistisch coach nóg een stap dieper dan bij anderen. Je gaat op zoek naar de connectie met je intuïties.

Onze lifecoaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze life coaches.

Inspirerende blogs over

Life Coaching

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!