5/5 uit 78 reviews

Loopbaan Coach

Weet je niet of je huidige baan nog bij je past? Ben je op zoek naar een carrière waar je meer voldoening uit haalt? Heb je geen uitdaging meer op het werk? Een loopbaan coach helpt jou om meer plezier te beleven op je werk.

Vind een loopbaan coach

Vind de loopbaan coach die bij jou past en jou gaat helpen met de volgende stap in jouw carriere. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat doet een loopbaan coach?

Een loopbaan coach, ook wel career- of carrière coach genoemd, kan jou helpen met het (her)ontdekken van een passende en gewenste loopbaanrichting. Het maken van een beroepskeuze, het aangaan van een volgende carrière stap, het omgaan met een ontslag/ burn-out, de juiste coach kan je hierbij helpen. ⁠Samen ga je op zoek naar wat jouw ambities, talenten, en waardes zijn als het aankomt op werken.

Een loopbaan coach helpt jou de stap te zetten die je niet alleen durfde te maken, of dit nou gaat om een nieuwe baan, te starten als ondernemer, of simpelweg op een andere manier te werk te gaan bij je huidige baan.

Wellicht ben je eerder op zoek naar een;

  1. Burn out coach

Hoe vind je een goede loopbaan coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen loopbaan coach en coachee cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een loopbaan coach bij jou past.

Zoek een coach die past bij wat jij zoekt: de ene coach kan jou helpen uit te zoeken wat voor werk je gelukkig maakt, de andere kan je helpen als je moeite hebt met solliciteren of het vinden van vacatures die bij jou aansluiten. Idealiter heeft jouw loopbaan coach al ervaring opgedaan in de sector waarin jij werkzaam bent of wil in gaan werken.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze loopbaan coaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Wat is het verschil tussen loopbaan coach en job coach?

Regelmatig worden de termen loopbaan coach en job coach voor hetzelfde gebruikt. Echter zijn het niet dezelfde vormen van coaching.

Job coaching is coaching voor mensen die extra begeleiding nodig hebben en het werk uitdagend vinden. Denk hierbij aan ondersteuning bij besprekingen, bij het inwerken, en op de werkvloer. Een jobcoach wordt toegekend door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen.

Onze job- en loopbaan coaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze coaches.

Inspirerende blogs over

Loopbaan Coach

Loopbaan Coach

Loopbaan Coach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!