5/5 uit 78 reviews

Relatie Coach

Hebben jij en jouw partner moeite om de uitdagingen in jullie relatie aan te pakken? Heb je het gevoel dat jij en jouw partner elkaar niet goed begrijpen? Voelt het alsof je relatie in een sleur is beland? Misschien kan een relatie coach jullie helpen.

Vind een relatie coach

Vind de relatie coach die bij jou past en gaat helpen jouw relatie te verbeteren. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat is relatiecoaching?

Een relatie coach is iemand die jou en jouw partner helpt om de uitdagingen in jullie relatie aan te pakken. Denk hierbij aan miscommunicaties, het verliefde gevoel kwijtraken, of een ander toekomstbeeld hebben dan jouw partner. Een relatie coach helpt jullie om weer op één lijn te komen, om echt te luisteren naar wat jouw partner wil, en duidelijk te maken wat je zelf wilt in de relatie.

Een relatie coach is geen relatie therapeut. Koppels die in relatie therapie gaan, zijn op zoek naar iemand die kan helpen om de stuklopende situatie te helen. Een relatie coach is iemand die hulp biedt voordat de relatie op dit punt komt.

Hoe vind jij de ideale relatie coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen relatie coach en coachee essentieel is om goed te werken aan de relatie. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee welke relatie coach bij jou en jouw partner past.

Gesprekken over jullie relatie kunnen een gevoelig onderwerp zijn. Bij jouw ideale coach voelen jullie je allebei op je gemak om je open te stellen en samen te werken aan de relatie. Er zal geen vooruitgang geboekt worden als één van jullie zich niet kan open stellen bij de coach en hierdoor niet echt verteld wat hem of haar op het hart ligt.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze relatie coaches een relevante opleiding of training gevolgd.

De meest voorkomende relatieproblemen

Ook al lijkt het gras groener bij de buren, ieder huisje heeft toch zijn kruisje. Het kan helaas niet altijd van een leiden dakkie gaan. Hieronder de meest voorkomende relatieproblemen:

  • Slechte communicatie
  • Vreemdgaan
  • Ruzie over geld
  • Seks
  • Te drukke agenda's

Zoeken jullie hulp? Onze relatie coaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'vintroductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze relatie coaches.

Een koppel in relatie coaching

Inspirerende blogs over

Relatie Coach

Relatie Coach

Relatie Coach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!