5/5 uit 78 reviews

Rouw Coach & Scheidingscoach

Ga je door een periode van verlies en weet je niet hoe je hier mee om moet gaan? Zit je in een situatie waarbij je jouw emoties niet meer onder controle hebt? Misschien biedt een rouw- of scheidingscoach jou de ondersteuning die je zoekt.

Vind een Rouw- of Scheidingscoach

Vind de rouw- of scheidingscoach die bij jou past en jou gaat helpen. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat is rouwcoaching?

Een rouw coach is iemand die jou helpt jouw leven weer op te pakken na een rouwperiode. Vaak komen deze periodes voor na het verliezen van een dierbare, maar ook kunnen rouwgevoelens ontstaan bij een andere vorm van verlies: een ontslag op het werk, een verandering in de gezondheidssituatie, of iets anders waardoor je extreem verdriet ervaart en niet weet hoe hiermee om te gaan.

Een rouw coach zal jou helpen om naar een toekomst te kijken zonder deze negatieve emoties. In een rouwproces kan het voelen alsof je je voor altijd zo zal voelen. Jouw rouw coach helpt je om die gevoelens een plekje te geven en er mee om te gaan.

Wat is scheidingscoaching?

Een scheidingscoach biedt begeleiding aan op emotioneel en soms ook praktisch vlak als het aankomt op wat een scheiding met zich mee brengt. Jouw leven staat op z'n kop, maar ook dat van jouw partner en eventuele kinderen.

Een scheidingscoach kan helpen als je vragen hebt, bijvoorbeeld hoe je jouw toekomst nu tegemoet gaat, hoe jij en jouw partner een goede rolverdeling kunnen hanteren voor de kinderen, of hoe je moet omgaan met de verschillende emoties die je ervaart.

Coachingklik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze coaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Hoe vind ik mijn ideale coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen een coach en coachee cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een coach bij jou en jouw vraagstuk past.

Jouw ideale rouw- of scheidingscoach geeft een gevoel van vertrouwen. Je durft bij jouw coach je gevoelens te uiten, zonder dat jij je bevooroordeeld voelt. Samen gaan jullie aan de slag met het verwerken van deze emoties op een manier die het best bij jou past.

Onze rouw- en scheidingscoaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'V-introductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze coaches.

Inspirerende blogs over

Rouw Coach & Scheidingscoach

Rouw Coach & Scheidingscoach

Rouw Coach & Scheidingscoach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!