5/5 uit 78 reviews

Sport Coach

Wil je meer uit je trainingen in de sportschool halen maar je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken? Wil je jouw fysieke gezondheid naar het volgende level tillen, maar lukt dit je niet alleen? Een privé sport coach of personal trainer kan jou hierbij helpen.

Vind een Sport Coach

Vind de sport coach die bij jou past en je gaat helpen jou fysiek sterker te worden. Bekijk de introductie video's en plan een speeddate.

Wat is sport coaching?

Een sport coach of personal trainer is iemand die je helpt om fysiek, maar ook mentaal sterker te worden. Hij of zij gaat samen met jou aan de slag omtrent jouw beweging en voeding, en zal je motiveren wanneer jij er zelf geen zin meer in hebt.

Een sportcoach kan goed inschatten wat jij wel en niet aankan, en zal je dan ook pushen wanneer jij niet meer durft. Een sport coach zal je helpen om jouw volledige potentie te benutten op fysiek gebied.

Hoe vind ik mijn ideale sport coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen sport coach en coachee essentieel is om vooruitgang te boeken met jouw fysieke doelen. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee welke sport coach bij jou past.

Jouw ideale sport coach enthousiasmeert jou om elke keer weer met de volle 100% ertegen aan te gaan. Hij of zij laat jou inzien dat het kleine stapjes zijn die je elke dag zet, die uiteindelijke voor de grote veranderingen in de toekomst zullen zorgen.

Coachingklik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze sport coaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Meer dan alleen afvallen

Veel mensen denken dat je alleen een personal trainer of sport coach inschakelt als je wilt afvallen. Niks is minder waar.

Een sport coach kan je helpen als het gaat om op een veilige manier van jouw blessures af te komen, trainen voor een bepaalde wedstrijd zoals powerliften, of simpelweg beter in je vel zitten.

Ben je toch meer opzoek naar een iemand die je kan helpen met gehele lifestyle, of meer op zoek naar coaching voor je mentale gezondheid? Neem dan een kijken bij onze leefstijl- en vitaliteitscoaches.

  1. Leefstijl en Vitaliteitscoaching
  2. Life Coach

Onze sport coaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'V-introductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze sport coaches.

Inspirerende blogs over

Sport Coach

Sport Coach

Sport Coach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!