5/5 uit 78 reviews

Team Coach

Op zoek naar een manier om de teamprestaties naar een hoger niveau te tillen? Wil je beter leren communiceren met jouw team leden? Een team coach kan hierbij helpen.

Vind een team coach

Vind de team coach die bij jouw team past en gaat helpen met constructieve manieren vinden om beter samen te werken. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat is een team coach?

Een team coach zorgt ervoor dat jij en jouw team samen rond de tafel gaan zitten en kijken waarin jullie je als team kunnen verbeteren. Bij team coaching staat samenwerken en zelfontwikkeling centraal. Gezamenlijk zullen jullie gaan kijken naar de groepsdynamiek, elkaars kwaliteiten, en waar onderling eventuele verbeterpunten zijn. Doordat er onderling beter met elkaar gewerkt kan worden, zal het werkgeluk verhogen.

Hoe vind ik een goede team coach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen team coach en groep van coachees essentieel is voor een succesvol coaching traject om jouw geldzaken aan te pakken. Door middel van de filmpjes van de coaches krijgen jij en jouw team een beter idee welke team coach bij jullie past. Gesprekken over de onderlinge verhoudingen in het team kunnen gevoelige onderwerpen zijn. Bij de ideale team coach voelt iedereen van het team zich op zijn of haar gemak om zichzelf open te stellen en samen te werken aan het groepsgevoel, de doelen die jullie willen behalen, of hoe er beter gecommuniceerd kan worden. Een goede team coach stelt zich neutraal op, zorgt voor een open en veilig sfeer, en kan goed luisteren.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze budgetcoaches een relevante opleiding of training gevolgd.

De Frustraties van Teamwork

In het boek 'De Vijf Frustraties van Teamwork' beschrijft Patrick Lencioni wat de vijf meest voorkomende onderlinge problemen zijn als mensen moeten samenwerken in groepsverband.

Samengevat komt dit neer op angst voor conflicten, te weinig aandacht voor de resultaten die als team moeten worden behaald, een gebrek aan betrokkenheid van collega's, een gebrek aan vertrouwen in elkaar, en het niet nemen van verantwoordelijkheid voor taken en projecten. Een teamcoach zal deze zaken samen met jullie aanpakken.

Inspirerende blogs over

Team Coach

Team Coach

Team Coach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!