5/5 uit 78 reviews

Een video zegt meer dan duizend foto's

Lees hier alles over het maken van een goede 'vintroductie' (video-introductie)

Het pronkstuk van jouw profiel

Een goede video helpt een coachee sneller te bepalen of ze een klik met jou hebben. Investeer daarom in een goede video.

De kracht van video

Met video kan je veel meer van jezelf overbrengen dan met een foto: stemgeluid, lichaamstaal, expressiviteit; het speelt allemaal mee in het laten zien wat jij als coach in huis hebt. Door een goede video profileer jij jezelf als een expert in jouw vakgebied.⁠ En het helpt de coachee om te kijken of ze een klik met jou hebben.

Via onderstaande tips & tricks kan vinden om makkelijk een goede 'vintroductie' te maken. Succes!

Zelf een video maken te spannend?

Wij snappen dat sommige het als een barrière kunnen ervaren om een filmpje te maken; je wil natuurlijk dat al jouw kwaliteiten goed naar voren komen.⁠ Geen zorgen, wij helpen je hierbij! Wij hebben twee partners die van jou een professionele video voor CoachingKlik kunnen maken.

5 tips voor een goede video

1. Wees jezelf! Doe alsof de camera een oude bekende is die je tegenkomt in de supermarkt. En die je enthousiast, maar wel kort, vertelt wat je doet als coach.

2. Keep it short. Houd je video kort en bondig. Bij voorkeur niet langer dan één minuut. Het is bewezen dat je binnen een paar seconden al weet of je een klik met iemand hebt.

3. Maak het persoonlijk. Begin met het vertellen wat jij als coach voor de ander kan betekenen. Dus niet meteen: “Ik kan”, maar meer iets in de trant van: “Je krijgt” of “Ben je op zoek naar?”. Op die manier kun je een hele fijne verbinding met iemand maken.

4. Het perfecte plaatje. Film horizontaal én zet je telefoon of camera op een geïmproviseerd of echt statief. Zorg ervoor dat je geen afleiding hebt tijdens het filmen, zoals te veel achtergrond geluid. Een rustige, maar inspirerende achtergrond met goed licht geeft je video een professionele look and feel.

5. Ga door tot je tevreden bent. Ben niet te streng en ga ook niet tussentijds meteen alles wissen wat je hebt opgenomen. Als je een fijne uitstraling hebt, gaan mensenecht de tijd nemen om je profiel rustig door te nemen.

Inspirerende blogs over

Een video zegt meer dan duizend foto's

Een video zegt meer dan duizend foto's

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!