5/5 uit 78 reviews

Verslavingscoach

Heb jij moeite met het beheersen van jouw dwangmatige gedachten? Op zoek naar manieren om jouw ongezonde patronen te herkennen? Wil jij jouw verslaving de baas worden? Ga aan de slag met een verslavingscoach.

Vind een verslavingscoach

Vind de verslavingscoach die bij jou past en gaat helpen met jouw verslaving. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat is een verslavingscoach?

Een verslavingscoach is jouw stok achter de deur bij het herstellen van jouw verslaving. Een verslaving komt voor in vele vormen, zoals de bekende gokverslaving, alcoholverslaving, en drugsverslaving. Tegenwoordig kunnen mensen ook verslaafd zijn aan gamen, het internet, geld spenderen, en nog veel meer. Een verslavingscoach zal jou bijstaan bij het terug krijgen van jouw leven, zoals het indelen van jouw dagelijkse activiteiten, het vinden van een nieuwe hobby of het ordenen van administratieve en financiële zaken. Een tweede kans op een nieuw leven ontstaat niet van de één op de andere dag. Houd er rekening mee dat het een proces van vallen en opstaan is.

Hoe vind je een goede verslavingscoach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen een verslavingscoach en een client cruciaal is voor het succes van het coaching traject. Door middel van de filmpjes krijg je een beter idee of een verslavingscoach bij jou past.

Wat belangrijk is, is dat jouw ideale coach ervaring heeft met de specifieke verslaving waar jij mee kamt. De ene verslavingscoach heeft meer ervaring met seks verslaafden, en de andere coach heeft weer veel coaching trajecten omtrent eetverslavingen behandelt.

Coachingklik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze verslavingscoaches een relevante opleiding of training gevolgd.

Een tweede kans op een nieuw leven

Een verslaving begint vaak onopgemerkt, het sluipt langzaam je leven in. Het kan zijn dat jij steeds meer moeite hebt om je te concentreren of je steeds vaker somberder voelt. Uiteindelijk worden de gevolgen van jouw verslaving steeds zichtbaarder in je dagelijkse leven. Denk hierbij aan problemen op het werk, onenigheden tussen jou en jouw familie of vriendenkring of moeite hebben om de maand rond te komen.

Een verslavingscoach biedt jou een kans op een nieuw leven. Door jouw verslaving de baas te worden zal je merken dat het gevoel van somberheid, waardeloosheid, en schuld wordt vervangen door blijdschap, energie, en voldoening.

Onze verslavingscoaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'V-introductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze verslavingscoaches.

Inspirerende blogs over

Verslavingscoach

Verslavingscoach

Verslavingscoach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!