5/5 uit 78 reviews
Bla bla

Voedingscoach

Ben jij het zat dat je aan het einde van de dag geen energie meer hebt om te koken en weer een pizza in de oven stopt? Heb jij moeite met jouw suikerinname onder controle te krijgen? Wellicht dat een voedingscoach jouw de handvaten kan bieden om een goede relatie met voeding te creëren.

Vind een voedingscoach

Vind de voedingscoach die bij jou past en je gaat helpen met jouw eetpatronen. Bekijk de introductie video's en plan een speed date.

Wat is een voedingscoach?

Een voedingscoach is iemand die samen met jou aan de slag gaat om op een duurzame manier jouw eetgewoontes aan te passen. Een dieet is een tijdelijke, niet duurzame, optie als het gaat doelen zoals afvallen. Voedingscoaching is anders. Geen strenge diëten, geen 1200 calorieën op een dag, niet 'nooit meer suiker'; een voedingscoach zorgt ervoor dat jij gezondere keuzes maakt, terwijl je nog wel kan genieten.

Hoe vind ik een goede voedingscoach?

Bij CoachingKlik geloven wij dat de klik tussen voedingscoach en coachee essentieel is voor een succesvol coaching traject om jouw voeding aan te pakken. Door middel van de filmpjes van de coaches krijg je een beter idee welke voedingscoach bij jou past. Gesprekken over eetpatronen kunnen een gevoelig onderwerp zijn. Bij jouw ideale coach voel jij je op je gemak om je open te stellen en samen te werken aan je suikerinname, afvaldoel, of een ander vraagstuk.

CoachingKlik staat voor kwaliteit, daarom hebben al onze voedingscoaches een relevante opleiding of training gevolgd.

'Eat Good, Feel Good'

Als jij een gezond voedingspatroon hebt, zal je dit op dagelijkse basis merken. Gezonde voeding zorgt ervoor dat jij meer energie hebt, waardoor je zal merken dat je ook opgewekter en vrolijker door het leven gaat.

Verder kan gezonde voeding helpen met het voorkomen van verschillende ziektes, zoals diabetes type 2, of hart- en vaatziekten.

Onze voedingscoaches hebben allemaal een video introductie gemaakt, waar zij zich voorstellen; de 'V-introductie'.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Scroll naar boven en kijk de video's van onze voedingscoaches.

Inspirerende blogs over

Voedingscoach

Voedingscoach

Voedingscoach

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!