5/5 uit 78 reviews
Over CoachingKlik

Over CoachingKlik
Leer ons kennen

Wij gunnen iedereen een coach met de juiste klik.

Ons verhaal


Wij als CoachingKlik geloven dat coaching iedereen nieuwe inzichten kan geven om verder te komen in de toekomst.

Het is een positieve ontwikkeling dat het taboe rondom coaching de laatste jaren sterk is afgenomen. Echter het vinden van een juiste coach is persoonlijk en niet makkelijk. Het is anders dan het vinden van een goede timmerman en vaak wordt door de bomen het bos niet meer gezien.

Bij coaching is de klik met de coach een van de belangrijkste factoren voor een succesvol traject. Wij geloven dat video hierbij helpt. Je krijgt snel een goede indruk.

Veel succes en plezier bij het vinden van de juiste klik met behulp van de video's van onze coaches.

Video CoachingKlik
1:46
Maak kennis met CoachingKlik

De gezichten achter CoachingKlik

Krista van Oudheusden
Alt Text

Krista van Oudheusden

Co-Founder CoachingKlik

Na 15 jaar bij een multi-national gewerkt te hebben, ben ik ondernemer geworden. Naast CoachingKlik heb ik ook een bedrijf in vintage & design meubels.

Ik geloof in de kracht van coaching en heb vooral een passie voor business coaching.

Elzemiek van Berkel - Wijnen
Alt Text

Elzemiek van Berkel - Wijnen

Co-Founder CoachingKlik

In mijn eigen zoekproces naar een coach, heb ik ervaren hoe belangrijk ‘de klik’ met een coach is en hoe moeilijk het soms is om deze te vinden.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in marketing- en managementfuncties bij internationale bedrijven. Met CoachingKlik hoop ik het succes van coaching naar een next level te brengen.

Esther Prince - Van Zeeland
Alt Text

Esther Prince - Van Zeeland

Co-Founder CoachingKlik

Door mijn passie voor video en de overtuiging dat een coach traject een verrijking is voor de toekomst, geloof ik in de kracht van CoachingKlik.

Na meer dan 15 jaar ervaring bij multinationals en start-ups in Nederland en Azië op gebied van Finance, heb ik het roer omgegooid door te gaan ondernemen.

De juiste klik

De 'klik' tussen coach en coachee draait om vertrouwen, inleving en begrip voelen.
Van de coachee naar de coach, maar ook van de coach naar de coachee.
Een goede klik is onderdeel van een succesvol coaching traject!

Kwaliteit

Al onze coaches hebben een relevante opleiding of cursus afgerond die is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zijn gediplomeerd of gecertificeerd, of zijn aangesloten bij een beroepsvereniging van hun vakgebied.  Deze beroepsorganisaties- en verenigingen beoordelen en garanderen de kwaliteit van opleidingen en trainingen.

Laagdrempelig

Ons platform is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid: geen poespas, maar makkelijk te gebruiken. Van filteren tot een speed date plannen, elke stap is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoef jij alleen maar te kijken of er een klik is!

Onze partners, relevant voor jou

Bij CoachingKlik zijn wij trots dat wij samenwerken met professionele partners. Relevant voor jou als coach. Nieuwsgierig? Klik voor meer informatie op onderstaande logo's.