Ontspannen het beste van jezelf in beeld brengen

Mijn naam is Marja Godvliet. Vanuit mijn onderneming Marjoy begeleid ik ondernemers om de leukste klanten aan te trekken door zichzelf te zijn en dat te delen op video. Ik maak video portretten van ondernemers die authenticiteit én professionaliteit heel belangrijk vinden. Mijn klanten waarderen mijn werk omdat dat ze tijdens de opnames heel ontspannen het beste van zichzelf kunnen laten zien. Ze zijn met hart en ziel zichtbaar. Dat levert video’s op die raken en vertrouwen scheppen.  

Daarnaast geef ik training aan ondernemers om video in te zetten om hun gunfactor te vergroten en een band met hun potentiële klanten op te bouwen. Ik vind presence en joy in video’s het allerbelangrijkste, omdat je daardoor als maker en kijker écht verbinding maakt. Met jezelf en de ander. 


Mijn klanten zijn enthousiast over het gemak en plezier waarmee video onderdeel wordt van de manier waarop ze met hun (potentiële) klanten communiceren. De video’s leveren zelfvertrouwen, nieuwe klanten en meer bereik op.


bezoek website