Visuele vuurwerkshow in elke pixel.

Websites & Fotografie

Opvallen, dat is wat je wilt. Met een gewone website krijg je dat niet voor elkaar. Met een hele mooie ook niet. Wat je nodig hebt is een website waar je steil van achterover slaat. Eye candy in elke pixel, design buiten de lijntjes, foto’s en illustraties die van het scherm recht in je gezicht spatten - pats!

Bij Studio Flabbergasted weten we hoe je die pats krijgt. Aniek, onze designer-oprichter, werkte tien jaar bij verschillende webbureaus en zag hoe mooie designs verloren gingen door goedkope en afgezaagde foto’s. Margot, onze fotograaf-oprichter, vergroeide twaalf jaar met haar fotolens en ontdekte hoe je uit een universum aan afzonderlijke details één kloppend beeld maakt dat je bij de lurven pakt. 

Toen ze in 2019 samen een website bouwden, waren ze flabbergasted toen ze zagen wat er gebeurt als je vanaf de eerste schets design en fotografie met elkaar versmelt. En dus startten Aniek en Margot Studio Flabbergasted. 

Sinds onze start in 2020 zijn we uitgegroeid tot een studio met een flabbergasting team van designers, webflowers, illustrators en beeldbewerkers. We maken websites voor merken die zichzelf durven laten zien en een website willen waarin design, fotografie, animatie, illustratie en video één geheel vormen. Een geheel dat, pats, van je scherm spat. 

Team Studio Flabbergasted: designers, fotografen, developers en projectmanagers.


Website Studio Flabbergasted