Een stevige basis om jouw bedrijf te beschermen

De juridische basis van jouw bedrijf: waar moet je dan aan denken?

Om te beginnen aan algemene voorwaarden en een privacyverklaring.

Je moet een privacyverklaring hebben waarin je uitlegt wat je met persoonsgegevens van jouw coachees doet. Samen brengen we in kaart welke persoonsgegevens jij verwerkt en hoe je dat doet. Ik zet dat op een begrijpelijke manier neer in een privacyverklaring, samen met alle andere wettelijke vereisten.

En dan die algemene voorwaarden... Je denkt vast wel eens “Oja, algemene voorwaarden, daar moet ik toch echt een keer aan gaan geloven.” Of misschien heb je al algemene voorwaarden, maar heb je deze zelf samengesteld op basis van wat je bij andere ondernemers tegenkwam. Om jou en jouw bedrijf goed te beschermen, is het van belang om ervoor te zorgen dat jouw algemene voorwaarden aansluiten bij jouw bedrijf en dat ze juridisch kloppen.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe documenten of bestaande documenten wil laten verbeteren: bij Winkens Legal ben je aan het juiste adres. Ik help jou aan een stevige basis van jouw bedrijf zodat jij klaar bent voor groei en je kunt richten op waar jij goed in bent.

Denk je nu "Ja dit wil ik!": neem dan een kijkje op mijn website. Voor elk type ondernemer heb ik een passend aanbod.

Groeten Phyllis

Bezoek website